trouwpakken voor mannen

Welkom bij Trouwpakken voor mannen!

Op deze site vind je alles over jouw perfecte trouwpak. Ben je op zoek naar een outfit met een twist? Of wil jij graag een kostuum wat je na de trouwerij nog vaker kunt dragen? Wij helpen je graag met het pak dat precies bij jou past.

Eerst: gefelicteerd! Waarschijnlijk kom je op onze site terecht omdat je binnenkort in het huwelijksbootje gaat stappen. Het aanzoek is gedaan dus de eerste stap is gezet. Er komt nu een hoop op je af wat er allemaal geregeld moet worden. De locatie en de datum zijn misschien al bekend. De jurk van jouw aanstaande is wellicht al gekocht?

De volgende stap is het uitzoeken van een trouwkostuum. In onze winkel in Hoogerheide hebben wij een ruime keuze in confectie kostuums van verschillende merken, maar kan je ook een kostuum op maat laten maken. Een maatkostuum is niet alleen voor mannen met een moeilijke maat. Je kunt er jouw persoonlijke touch in kwijt.

Omdat je in de winkel niet alleen trouwkostuums, maar ook dames- en herenkleding vindt, kunnen je ouders, familie en andere genodigden ook bij ons terecht. Wij houden in de gaten dat jullie sfeer en stijl gewaarborgd wordt in de kleding van je gasten en natuurlijk voorkomen we dat iemand dezelfde outfit aan heeft.

Veel om over na te denken, maar we gaan je hier mee helpen. Veel bruidegommen hebben de afgelopen 25 jaar hun weg naar Hoogerheide al gevonden. Kijk snel verder op de site en maak vrijblijvend een afspraak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *