trouwkostuum heren antwerpen

De belangrijkste dag uit jullie leven: je bruiloft. Uiteraard moet alles op deze dag piekfijn in orde zijn. De bloemen en corsages, lekker eten en drinken en natuurlijk dè perfecte outfit. Wij kunnen je hier bij helpen, vele bruidegoms hebben hun weg naar Henri’s al gevonden.
Je bruiloft is een heel persoonlijk iets, en daar hoort ook een persoonlijke outfit bij. Ga je in een driedelig pak? Of ben je geen pakkendrager, en zoek je een outfit met een kleine twist?

Een trouwpak op maat (maatkostuum)

Op deze pagina vind je enkele voorbeelden van de mogelijkheden van een op maat gemaakt trouwkostuum. Natuurlijk kan je de trouwdatum erin laten borduren, net als je naam, of die van je aanstaande. De stoffen, knopen, voeringen en garens kiezen we samen met je uit. Met een stofstaaltje van de jurk weten wij al genoeg om daar het pak perfect op af te stemmen! Kiezen jullie voor een bepaalde sfeer, een kleur of een soort bloem die deze dag de boventoon voert. Laat het ons even weten. Wie weet kunnen we er iets van in je trouwpak kwijt.
Je kunt kiezen of je het hele pak in dezelfde stof wil hebben, maar natuurlijk ook een losse broek, gilet en kolbert. Zo kunnen we het pak precies afstemmen op jouw stijl. Momenteel hebben wij zo’n 400 stoffen waar je uit kunt kiezen. Ook kunnen we coupons van verschillende Italiaanse of Engelse weverijen bestellen en daar een mooi maatpak van maken.
De prijs van een maatkostuum wordt bepaald op basis van de stof. Een tweedelig pak is mogelijk vanaf €599,- en een driedelig pak vanaf €799,-.

Afspraak voor een trouwkostuum op maat

Het aanmeten van een trouwkostuum op maat kost ongeveer anderhalf tot 2 uur. We nemen er in ieder geval graag even de tijd voor. Een goede kop koffie, espresso of cappuccino erbij. Bel ons even om een vrijblijvende afspraak te maken op +31 (0) 164 620 308, of vul het contactformulier in.
Ongeveer 6 weken later is het pak gearriveerd. Nog een finale passessie en jij bent klaar voor de grote dag!

Een trouwpak (confectie)

In de winkel heb je ook volop keuze uit confectie kostuums. Een groot voordeel is dat je kolbert en pantalon los van elkaar kunt uitkiezen zodat we het pak goed passend kunnen maken. In ons atelier wordt het kostuum versteld zodat het perfect zit.
Een confectie kostuum is na de trouwerij goed door te dragen. Wil je op de dag zelf toch een twist aan je pak geven dan hebben wij daar uiteraard alle mogelijkheden voor. Daarnaast stijlen we het pak af met de juiste accessoires zodat je er op je trouwdag picobello uitziet.

Een overhemd op maat –

trouwkostuum heren antwerpen

Naast de uitgebreide collectie overhemden van onder andere John Miller, Ledûb en Olymp kunnen we ook een overhemd op maat voor je maken. Voordeel is dat het shirt perfect past en je er je persoonlijke touch in kwijt kan. Zo is het mogelijk je initialen op de manchet of het shirt te borduren.
Ook kiezen we samen stof en accenten uit. Heb je een bepaalde kleur of stijl die perfect bij jullie dag past, dan kijken we samen hoe we dit in jouw maatshirt kunnen vertalen.

Accessoires en schoenen

Aan accessoires vind je bij Henri’s een ruim assortiment. Denk hierbij aan manchetknopen in verschillende kleuren en vormen, maar ook stropdassen in allerlei kleuren, motieven en breedtes. Kies jij voor een stropdas of voor een plastron? Of een strik en bretels?
De schoenen moeten precies bij je outfit passen. Ook hierin vind je volop keus. Enthousiast en met een vrolijke print, maar ook stijlvol en klassiek.

 

Kijk snel verder op de site en maak vrijblijvend een afspraak via de email info@trouwpakkenvoormannen.nl of bel naar 0164 – 620308

 

trouwkostuum heren antwerpen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *