Henri’s Ladies & Gents bestaat al 25 jaar en is gevestigd in Hoogerheide. Dit ligt vlakbij Bergen op Zoom en gelijk langs de A4 richting Zeeland en Antwerpen (20 min rijden). De winkel is ruim opgezet en wordt al 25 jaar geleid door Henri en zijn vrouw Alie. Sinds 2010 is zoon Bram in het bedrijf gestapt en dit is de derde generatie in het bedrijf. Hieronder lees je meer over ons bedrijf.

Henri heeft jaren in de confectie gewerkt bij verschillende groothandelaren voordat hij Henri’s is gestart. In 1992 was de winkel nog geen 50 vierkante meter groot en werd enkel herenkleding verkocht. Er werd regelmatig verhuisd naar een groter pand en in 2002 is er damescollectie aan het assortiment toegevoegd. In 2007 is het huidige winkelpand aan de Raadhuisstraat 77 aangekocht en de winkel gegroeid tot een oppervlakte van 400 vierkante meter met een ruim opgezette afdeling kostuums.

Bram heeft de HBO opleiding Modemanagement gevolgd aan TMO, Hogeschool voor Modemanagement in Doorn. Tijdens zijn opleiding heeft hij 5 maanden in Marokko stage gelopen bij de productiefabriek waar al ons maatwerk wordt geproduceerd.

Passie voor mode zit dus in het bloed. Ook een ongedwongen sfeer met een goede espresso, cappuccino of latte machiato hoort daar bij. No-nonsense en Brabantse gezelligheid. Het uitzoeken van kleding moet altijd een feestje zijn. Krijg jij positieve reacties op jouw kleding van anderen dan is ons doel bereikt. Wij zoeken altijd naar een outfit met een kleine twist, maar wel binnen jouw comfort zone.

Wie vaker bij Henri’s winkelt komt na verloop van jaren steeds een trapje hoger op de ‘modeladder’.